Mr PurseBop haalt een episch Hermès-jubileumcadeau uit

Oké, terug naar de stofzak… Hij reikte ernaar en ik denk dat ik hem al die tijd instrueerde hoe hij hem moest kantelen, maar de dingen gingen snel… Nu stond het topmoment op het punt te komen. Terwijl hij het koordje van de stofzak heen en weer trok, brak het moment aan waarop de handvatten eruit zouden komen toen ik een glimp opving van een roze, een zachtroze. Zou het kunnen, zou het Rosa Sakura kunnen zijn, maar nee – het was Epsom-leer. In dat geval moest het Mauve Sylvestre zijn. Ja, ja, OH MIJN GOD, OMG… Ik hou van MS….. zooooo veel!

Zie rol #2 hier @pursebop – Ik heb de originele audio behouden, dus excuseer de externe geluidseffecten, lol.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mllsdemode.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart