De meest buitengewone Gucci Jackie die ik ooit heb gezien

Als je eenmaal meer dan een paar tassen hebt, ben je verder gegaan dan het praktische om te verzamelen. Natuurlijk zou ik kunnen stellen dat iedereen een handvol tassen nodig heeft: de draagtas, de alledaagse tas, de crossbody, de avondtas en een leuke tas, maar het grootste deel van het doel van een tas is niet meer nodig dan een enkele tas. Maar dat is niet waarom we hier zijn; we zijn hier omdat we van tassen houden en onze wederzijdse aanbidding voor deze praktische items die ons ook vreugde kunnen brengen en helpen onze stijl en stemming verder uit te drukken, terwijl het dragen van onze intieme benodigdheden verder gaat dan pragmatisch. Dus je zult zien waar ik heen ga als ik je vertel dat deze Gucci Jackie 1961 tas met applicaties me stopte in mijn handtas-liefhebbende tracks.

Deze tas is veel meer dan een tas. Het is kunst en mooie, ingewikkelde, delicate, buitengewone kunst. Er zijn talloze iteraties van de Gucci Jackie, waarvan er vele zijn voorzien van generfd leer of het GG opperste canvas, maar deze tas overtreft ruimschoots wat je verwacht als je aan de Jackie denkt, en dat is maar goed ook.

Onberispelijke huiskunst

Het ambachtelijke vakmanschap komt tot uiting met veelkleurige en grote bloemenapplicaties, die bovenop een natuurlijk gekleurd raffia-haaklichaam zijn geplaatst. Deze tas is een eerbetoon aan de modetrends uit de jaren 70, die een retro gevoel toevoegen (dit is toevallig ook de zeer actuele Gucci) en is de meest ingewikkelde heruitvinding die aan de Beloved-familie is toegevoegd. Het ontwerp heeft een natuurlijkheid, een die je naar binnen trekt en is geëgaliseerd met bruine lederen bekleding, die een meer gepolijste afwerking geeft.

Deze tas is gevoerd met een katoenen linnen voering en aan de binnenkant vind je een open vak en een vak met ritssluiting. Een extra riem kan met een gespsluiting aan de tas worden bevestigd. Deze middelgrote maat is beveiligd met de zuigersluiting en de afmetingen zijn 14 “B x 9,8″ H x 1,8” D.

Als je weet dat je veel tijd zult doorbrengen op locaties met warm weer, begint deze tas een beetje logischer te worden. Ik zou deze tas vaak gebruiken; het zou een paradepaardje worden dat iedereen aan het praten zou krijgen, en dat is maar goed ook. Onze tassen kunnen gespreksonderwerpen zijn; voor sommigen van ons zijn ze dat vangnet dat ons ook vreemd genoeg kan helpen het ijs te breken. Dit is een van die tassen waar ik, hoewel ik ze niet nodig heb, steeds naar terug zal komen, en mezelf kennende – het zal zelfs een droomverschijning zijn!

Koop nu via Gucci voor $ 7.500!

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mllsdemode.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart