Een blik op de Polene Tonca Bag

Inmiddels ben je waarschijnlijk bekend met cult-favoriet (en ook PB-favoriet!) Het Parijse tassenmerk Polene, maar we kunnen je een snelle opfriscursus geven als je dat niet bent.

In 2018 vermeldden we Polene als een opkomend merk om de komende jaren in de gaten te houden. Polene is in de relatief korte tijd sindsdien alleen maar hoger en hoger op onze radar gekomen, met de introductie van nieuwe vormen en silhouetten die zelfs de meest kieskeurige kopers van luxe handtassen boeien. Dit is geen gemakkelijke prestatie voor een band die verkoopt tegen de hedendaagse prijs. Toch heeft Polene zijn bijval verdiend dankzij de onberispelijke kwaliteit en strakke ontwerpen – allemaal beschikbaar tegen een ongelooflijk betaalbare prijs.

Hoewel Polene ooit een weinig bekend merk was, heeft het tegenwoordig een cultstatus bereikt, en naarmate het aantal merkloyalisten blijft groeien, neemt ook de indrukwekkende reeks tassen toe. Eerder deze zomer hebben we je kennis laten maken met de nieuwste van Polene, de Numéro Neuf, maar er is ook een ander vrij nieuw silhouet dat ons blijft verrassen. Vandaag stellen we je op gepaste wijze voor aan de Tonca-tas, nieuw in de line-up deze zomer en smekend om zijn tijd in de schijnwerpers; we hebben het laatste nieuws van Polene bekeken.

Polene Tonca Cognac

De Polene Tonca Bag ontdekken

Als er één ding is dat voor altijd moet worden opgemerkt aan Polene-tassen, dan is het het gebruik van prachtig gestructureerd leer door het merk. Deze leersoorten zijn ongelooflijk zacht en soepel, maar blijven toch zeer duurzaam, en de Tonca is een van de tassen die deze basishuiscode gebruiken. De vorm van de Tonca is gemaakt van gestructureerd leer en heeft unieke, elegante details en strakke, zachte lijnen.

Net als andere tassen uit Polene, wordt de Tonca met de hand gemaakt in Spanje, wat zeldzaam is in een lijn van eigentijdse tassen. Polene’s aandacht voor detail is altijd duidelijk in de nieuwe Tonca Bag. Elke individuele tas is gemaakt door het leer op houten mallen te modelleren en de vouwen te verfijnen zodat ze organisch opgaan in de wendingen van de metalen gesp.

De unieke vorm van de tas maakt hem direct herkenbaar. De prachtige gebogen lijnen komen in een verbluffende reeks tinten en de kleuren van de Tonca zijn geïnspireerd op de natuur. Omdat de Tonca voor de zomer is geïntroduceerd, is het kleurenpalet zacht en luchtig. Er is tarwe (wat leest als een lichtgeel), taupe, krijtwit, ecru wit, zwart, kameel en meer.

Deze tas is eenvoudig maar stijlvol en strak, de droom van een echte minimalist, en het is een nieuwe stijl waar ik steeds naar terugkeer. Ontdek nu via Polene en koop voor $390.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mllsdemode.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart