Hoe u uw Hermès-aankopen uit Parijs kunt aangeven en toch geld kunt besparen?

Grote tip: neem een ​​lege plunjezak mee van huis. Natuurlijk kunt u er een in het buitenland kopen, maar waarom zou u deze toevoegen aan uw lijst met te declareren items (zie onderstaande bespreking). Voor mij is dit een van de belangrijkste dingen om te doen bij het voorbereiden van je reis als je van plan bent om serieus te gaan winkelen.

Ik pakte een lege grote plunjezak en het was absoluut perfect. Het heeft verschillende buitenzakken, was groot en ruim van binnen en stevig genoeg om indien nodig te vol te doen.

Aan het einde van onze reis gebruikte ik deze plunjezak om schoenen, overgebleven toiletartikelen en kleding mee naar huis te nemen. Of tenminste zoveel als ik erin kon passen. Dit zorgde voor de broodnodige ruimte in onze primaire bagage. De plunjezak werd toen een extra ingecheckte tas.

Door zware voorwerpen zoals schoenen en kleding in de reistas te stoppen, wordt hopelijk voorkomen dat de andere ingecheckte bagage de gewichtslimiet overschrijdt. Maar het kan zijn dat u, afhankelijk van uw luchtvaartmaatschappij, moet betalen voor een extra ingecheckte bagage.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mllsdemode.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart