Wat te doen als u slijtage aan uw tas opmerkt?

Als tassenliefhebbers is er een dunne lijn tussen het verzorgen van onze tassen en ze zo babyachtig maken dat ze ze niet echt gebruiken. Ik denk graag dat ik ergens in het midden val. Ik zorg uitstekend voor mijn dure spullen; Ik heb altijd. Maar tegelijkertijd geloof ik dat als ik mijn zuurverdiende geld aan dingen heb uitgegeven, ze moeten worden gebruikt en geliefd – ongeacht de gelegenheid.

Onlangs merkte ik een beetje slijtage op aan een lichtgekleurde tas die ik ongeveer een jaar heb gehad. Ja, ik heb het over mijn Mini Jodie in Ice Cream.

Te houden of te verhandelen

Toen ik afgelopen zomer de Mini Jodie kocht, was ik ernstig in conflict over welke kleur ik moest kiezen. Ik wist dat ik geen neutrale kleur zoals zwart, bruin of wit wilde, maar ik bleef heen en weer gaan over welke kleur ik wilde. Ik ging uiteindelijk voor het geel, waar velen van jullie dol op waren, maar bezorgd waren over de lichte tint.

Ik was, en ben nog steeds, voor het grootste deel blij met mijn beslissing om de lichtgele tint te krijgen. Dankzij de romige ondertoon werkt het met zoveel stukken in mijn kast, veel meer dan ik had gedacht. Ik heb mijn Mini Jodie gedragen voor diners, om een ​​kopje koffie te drinken, naar de supermarkt en daarbuiten. Als ik onderweg ben en het is de tas die ik heb ingepakt, gaat hij mee.

Lichte slijtage aan de rits

Bottega Veneta Jodie Lichte slijtage 2

Lichte rafels op de intrecciato

Normale slijtage?

Ik ben tot op zekere hoogte voorzichtig, maar ik heb deze tas niet gebabysit, en hij begint wat slijtage te vertonen, wat volgens mij normale tekenen van slijtage zijn die drastischer lijken dankzij de lichtgele tint van de tas . Het leer op de ritstrekker vertoont wat slijtage, net als de randen van sommige Intrecciato-stukken. Hoewel ik nog steeds dol ben op deze tas, heb ik een beetje een dilemma.

Ruil ik de tas nu in voor een andere Mini Jodie in een tint die minder slijtage vertoont? Of houd ik het vast en gebruik ik het alleen voor speciale gelegenheden? Ik ben in de war. Een deel van mij denkt dat ik er afstand van moet doen voordat de slijtage verergert en de waarde ervan afneemt, maar een deel van mij wil haar niet laten gaan.

Wat zou jij doen?

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mllsdemode.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart