Introductie van coaches, met persoonlijkheid gevulde stukken

Toen ik voor het eerst hoorde over de nieuwe, speelse tassenlijn van Coach, werd ik meteen teruggebracht naar de begindagen van onze forums. Het Coach-forum bruiste van de leden die dagelijks aan het kletsen waren over hun wederzijdse liefde voor Coach, en op een dag noemden ze zichzelf de Coaches. Ik kan me de specifieke dag niet herinneren dat het gebeurde, maar het gebeurde, en voor altijd, de bezoekers van het Coach-subforum zouden Coachies heten. Tot mijn vreugde zag ik dat Coach een nieuwe lijn tassen uitbrengt, ook wel toepasselijk de Coach Coachies genoemd.

Deze lijn tassen is heel anders voor het merk; het is de altijd geliefde Coach Rogue en andere kleine lederwaren boordevol persoonlijkheid. Wat bedoel ik als ik zeg persoonlijkheid? Nou, het is vrij letterlijk omdat elke tas een karakter heeft dat samengaat met verschillende materialen en totaal verschillende eigenschappen vertoont. Deze vrolijke kijk op de felbegeerde Rogue-tassen is een welkome verrukking, en hoewel het misschien niet voor iedereen spreekt, is er een hele markt voor tassen als mensen (denk aan de zeer gewilde Hermès Kellydole-tassen).

Maak kennis met de personages

Daar is Dreamie, een alwetende en licht sarcastische versie met een sluw zijoogontwerp en kwastjeshaar. Het handschoengelooide leer is ongelooflijk soepel en glad, en Dreamie wordt geleverd in de maat Rogue 25. Er is ook Winkie in de Rogue 17 en hij is misschien wel mijn favoriet, zijn vrolijke geest straalt door in deze kleinere tas die tot leven komt met Coach-details zoals oogjes en Signature-handjes. Als je een van deze tassen wilt, maar liever met een beetje minder pit, daar is Sparkie wie is een Coach Rogue 25. Sparkie met marineblauw, met handschoenen gelooid leer en platte oogjes met draaisluiting aan de basis, wijzers met een metalen kapje en sleutelbeentjes op de capuchon – hij is ook de zelfbenoemde leider van het peloton.

Introductie van de coaches

De lijn van Coachies is allemaal in beperkte oplage maar ook milieubewust, met de Coach Signature Textile Jacquard gemaakt van een mix van biologisch katoen en gerecyclede plastic flessen. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot tassen omdat ze ons in staat stellen om onze eigen persoonlijkheid te laten zien, dus deze pittige kijk op deze tassen tovert meteen een glimlach op mijn gezicht (plus, Coach heeft ook een aantal erg leuke video’s voor deze tassen gemaakt!). Deze zullen zeker een hit worden bij veel Coach-fans, en ik heb altijd van een eigenzinnige kijk op een tas gehouden en ben nog meer dol op deze lijn vanwege de naam die me voor altijd zal herinneren aan de originele Coachies op het PurseForum.

Shop nu de nieuwe lijn Coachies!

Introductie van de Coaches 5 Introductie van de Coaches 6 Introductie van de Coaches 7

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mllsdemode.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart