Update: Hermès komt dichter bij een wereldwijd quotasysteem

Er was echter altijd de Hermès FSH-uitzondering. Het moederschip heeft niet gecontroleerd, weet of kan er vermoedelijk niet om geven of u uw quotatassen voor dat jaar had gekocht. Lucky shoppers zouden theoretisch een derde kunnen behalen in Parijs.

Neem het geval van de Hermès-klant die in januari en mei een Birkin en een Kelly (of twee Birkins of twee Kellys) kocht in de NYC Madison-boetiek. Geen probleem, twee zakken per kalenderjaar. Maar in NYC zouden er geen tassen meer voor hem/haar zijn. De enige mogelijkheid voor nog een – derde – quotabag (ervan uitgaande dat je geen VVIP bent natuurlijk, waar geen van de regels noodzakelijkerwijs van toepassing is) is in een Hermès-boetiek in Parijs. Dat is natuurlijk als de sterren op één lijn liggen en je een online afspraak krijgt en tassen beschikbaar zijn.

Maar dit laatste scenario werkt niet als Hermès in Parijs de in NYC gekochte tassen ziet en het quotum van twee tassen over de grenzen afdwingt. En dat is waar Hermès nu naar op weg is – naar een wereldwijd quotasysteem. Het bedrijf is bezig met het internationaal koppelen van klantprofielen en aankoophistorie.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Mllsdemode.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart